ȘTIRI NON-STOP CLUJ

Să se audă până la București! Universitatea Cluj, echipa cu cele mai multe decizii CONTRA în Superligă

sabau si sumudica

Sezonul regulat se apropie de final, iar lupta pentru cele șase locuri din play-off devine tot mai intensă, mai echilibrată și mai spectaculoasă. FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, Dinamo și Rapid se duelează la intensitate maximă pentru un loc în primele șase, visând la marele trofeu de campioană.

Gazeta Sporturilor centralizează, etapă de etapă, erorile arbitrilor care sunt delegați la meciurile din Superligă de către președintele Comisiei Centrale.

Cine are cele mai multe decizii pro și este ajutată de la spate de arbitri? Pe prima poziție, la egalitate, cu câte NOUĂ greșeli importante PRO sunt cele mai importante formații din fotbalul românesc: Dinamo și FCSB, dar și Hermannstadt. Pe poziția secundă vine Gloria Buzău, cu opt decizii pro luate pe teren, apoi UTA Arad și Sepsi, fiecare cu câte șase decizii pro ale arbitrilor. La coada clasamentului sunt CFR Cluj și Rapid, cu câte trei erori pro fiecare, Universitatea Cluj, cu două, și Petrolul, cu o singură decizie eronată pro ploieșteni.

GREȘEALĂ MAJORĂ: acordare penalty eronat, neacordare lovitură la 11 metri, validare eronată de gol, anulare greșită a unui gol, eliminare acordată corect sau incorect.

Cei mai dezavantajați? Universitatea Cluj este liderul surpriză la acest parametru! Nu mai puțin de 10 decizii eronate luate împotriva echipei lui Ioan Ovidiu Sabău!

Pe doi vine Unirea Slobozia, cu nouă greșeli contra formației lui Adrian Mihalcea, Dinamo cu opt, CFR Cluj și Poli Iași, cu câte șapte erori contra.

Dacă vorbim de formațiile cu cele mai puține greșeli împotrivă în meciurile jucate până la finalul etapei 26, FC Botoșani și UTA Arad au câte o singură eroare împotrivă, apoi Farul cu două și Petrolul cu trei. Cea mai dezavantajă, de departe, este Universitatea Cluj (-8 decizii contra vs. pro), urmată de CFR Cluj.

Chiar dacă numărul erorilor de arbitraj este în scădere în comparație cu ultimele două sezoane, arbitrajul video din Superligă nu a rezolvat în totalitate problemele „centralilor”, notează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *