Culiță Sterp s-a oprit la Londra, la localul lui Pescobar, unde a mâncat kebab cu caracatiță. Artistul s-a încurcat în comenzi, dar până la urma a spus că mâncarea este bună, ținând să precizeze că nu a fost plătit pentru a face reclamă.
Culiță Sterp, aflat în deplasare cu formația sa, a poposit la începutul săptămânii în Londra. Prima oprire? La prietenul său Paul Nicolau, cunoscut publicului larg drept Pescobar, care a deschis recent un restaurant de succes în capitala britanică. Specialitatea casei – kebab-ul cu caracatiță – l-a intrigat imediat pe artist.
”Voiam să comand hot-dog cu caracatiță, dar am greșit comanda”, a mărturisit manelistul, râzând, în timp ce filma reacția sa în fața camerei.
Chiar dacă a primit altceva decât voia, Culiță s-a arătat plăcut surprins de gustul preparatului marin: ”Vă dau o recenzie 100% reală. Eu voiam hot-dog, dar a venit kebab. E chiar bună să știi. Își face treaba. Bine, îmi era și foame acum, dar e puternic dezvoltat. Pescobare, ai făcut treabă bună. Dacă era rău, îți spuneam. Dar e chiar bun!”
Artistul a ținut să precizeze că nu este vorba de reclamă, ci de o experiență personală autentică: ”Noi plătim, nu ne place să mâncăm pe gratis. Chiar e bun!”, a completat Culiță.
Paul Nicolau a deschis localul din Londra în martie 2025, propunând o inovație gastronomică rar întâlnită: Octopus Kebab. Potrivit acestuia, preparatul este unic: ”Care îmi găsește așa ceva, eu îi fac plata direct. Oriunde în lume te uiți, dacă găsești Octopus Kebab care să stea pe băț…”, a spus afaceristul, explicând că ingredientul principal – caracatița – vine gătită din Senegal și nu conține chimicale.
Prețul unui astfel de kebab este de aproximativ 18 lire sterline, adică 105 lei.
1 thought on “Pescobar a exportat ”cocălăreala” la Londra. Cât costă shaorma sau hot-dog-ul cu caracatiță”
adevarul ca nu a platit pescobar lui sterp pentru reclama, ci sterp v-a platit voua sa le faceti reclama.