Un clujean a mâncat la KFC în Vivo și după prima mușcătură a tras concluzia că mănâncă carne crudă. Managerul restaurantului care face furori de ani de zile a spus că i se pare.
”Când am confruntat managerul, mi-a spus ca nu e crudă, ca asa e carnea de langa os, rosie. M-a intrebat… va dau altele?”, a explicat clujeanul.
Puiul de la KFC este românesc. Oamenii spun că de circa 10 ani asistăm la scăderea calității în favoarea profitului.
”Carnea la KFC e mereu proaspătă, problema e cu uleiul cateodata. (la Vivo am patit sa fie prea uleios/gretos, la celealte KFC-uri nu)
Nu are cum sa fie cruda, au un proces bine definit. Dacă nu-l încalcă bucatarul (pune prea mult in ulei) sigur nu ai probleme. O data am nimerit carne cruda in mijloc, dar e alba si se simte clar la gust, nu e sigur rosie. Calitatea la crispy e mult mai buna ca la aripi.
KFC si Burger King sunt safe choice urile mele oriunde mă duc, poți sa mananci KFC oriunde, chiar si in India si nu o sa ai probleme”, a completat un clujean.
Se pare că lucrurile stau la fel și în alte zone ale țării.
”Peste tot e la fel. Am patit in brasov. Nu se respecta regulile KFC. E un dosărel cu regulile din bucatarie care necesita respectarea, sunt stricte, iar in cazul acesta team leaderul trebuia sa verifice temperatura din produs, după care sa arunce tot batchul de atunci, după care sa se filtreze uleiul.
Faptul ca au depozitat un produs crud printre altele in zona de asteptare, se considera contaminare.
Amenda e destul de mare daca vede controlul KFC asa ceva, dar nu se intampla asta in România.
Culoarea fainii arata bine, uleiul era in parametri, o simpla eroare umană și lipsa verificării ulterioare a dus la asta…
Se arunca multa mancare dacă se respecta regulile KFC, așa că nu o sa facă niciun manager asa ceva”, a mai spus cineva.