Un clujean a reclamat faptul că a cumpărat un sandviș de la un restaurant, prin comandă, și carnea era stricată.
”Abia astept ziua in care sunt restaurantele controlate
Tocmai ce am comandat mancare de la MeatInc. E a nu stiu cata oara cand comand (prima oara la ei) si se intampla sa prind mâncare stricată.
Cum industria calului gatesti si bagi carne stricata intr-un rahat de sandvis ?
Pute frigiderul de cand il deschizi daca carnea e stricata.
Am lucrat atatia ani in Horeca, si știu cum dati toti nenorocitii numa spagi spagi spagi la toate cacaturile de institutii. ANPC, DSP, ITM, ANAF toți ba toți, orice inspectie se face, se face pe bani și anunțată.
Nu v-ar mai satura Domnu. Si eu intre timp primesc carne stricata in mama ma-sii”, a reclamat un clujean, pe Reddit.
Se pare că în toate bucătăriile din Cluj sunt probleme uriașe.
”Am avut contact cu peste 20 de bucătării din Cluj Napoca și pot să spun ca 90% din ele nu ar trebui să funcționeze sub nici o formă,inghesuite toate in cotloanele și beciurile clădirilor din centru, igiena zero, materii prime de proasă calitate, produse gătite și păstrate cu săptămâniile in frigidere, personal din cele mai joase pături sociale angajati pe bani de nimic. Dacă controalele ar fi pe bune ar rămane sub 50 de restaurante in Cluj. Să nu mai vorbim de evaziune fiscala și muncă la negru”.
Protecția Consumatorilor Cluj făcea controale până anul trecut controale peste tot, dar recent s-a lăsat tăcerea, semn că influența politică și-a spus cuvântul și nu mai trebuie făcute valuri.
Foto: Arhivă