ȘTIRI NON-STOP CLUJ

Cât au plătit doi turiști la Vărzărie, în Cluj-Napoca: ”Am crezut că e ceva greșeală. Am chemat chelnerul ca să îi explicăm!” – FOTO

Cât au plătit doi turiști la Vărzărie, în Cluj-Napoca: ”Am crezut că e ceva greșeală. Am chemat chelnerul ca să îi explicăm!” - FOTO
Cât au plătit doi turiști la Vărzărie, în Cluj-Napoca: ”Am crezut că e ceva greșeală. Am chemat chelnerul ca să îi explicăm!” - FOTO

Doi turiști care au poposit în Cluj-Napoca zilele trecute ne-au relatat experiența neobișnuită, pe care au avut-o la restaurantul Vărzărie, de pe floașterul Clujului.

Cei doi știau deja că orașul este scump și se așteptau ca nota de plată să fie mare, dar surpriza de la final i-a făcut să se întreba dacă nu cumva chelnerii au greșit ceva calcule. Nimeni nu a greșit nimic, iar experiența de la acest local a fost una plăcută.

Turiștii au mers la Vărzărie duminică, 2 iunie, au mâncat bine de tot, iar la final nota de plata a fost 112 lei. ”Am crezut că e ceva greșeală. Am chemat chelnerul ca să îi explicăm! Pe bon se vede că am consumat multe produse și nu ne-a venit să credem că e prețul atât de mic.

Chelnerița ne-a spus că localul nu a scumpit prețurile și că afacerea este una de familia”, au spus aceștia.

Cei doi au mâncat două porții de cartofi parizieni cu cârnați și cu piept de curcan, mici și au băut bere și limonadă. 112 lei a fost totul, adică foarte puțin față de alte localuri, unde un fel de mâncare costă atât.

Păcat că cei doi nu s-au delectat cu celebra Varză a la Cluj, dar probabil că la următoarea vizită în Cluj-Napoca vor face acest lucru.

7 thoughts on “Cât au plătit doi turiști la Vărzărie, în Cluj-Napoca: ”Am crezut că e ceva greșeală. Am chemat chelnerul ca să îi explicăm!” – FOTO

  1. Da, actualul restaurant e in locul in care era restaurantul Crisul, inainte de 1989. Mancam uneori acolo cand eram student… varzaria si “fasolaria” erau un pic mai depare, spre Teatrul National. Am mancat in 2019 acolo, asa de nostalgie dupa mai mult de 40 de ani ( locuiesc in Canada),,,, f ieftin , intradevar, dar se manca doar afara (in curte), inauntru era barat si nu era aer conditonat… pe o caldura teribila. Vargabeles au fost insa la fel de bune ca pe vremuri….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *